6973670746, 6936721452 Λάρισα
hero image
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
GIANNOULAS G. ALUTECH | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα


Με σεβασμό στην αισθητική και στο σχεδιασμό που εξυπηρετούν την  ποιότητα ζωής, καθώς και την εφαρμογή καινοτομιών, η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούν να σας προτείνουν εγγυημένες λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.

Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του αλουμινίου, έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που απαιτείται για να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου μας αναθέσετε.
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε, όπως:
 
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Σίτες - Ρολά
  Γκαραζόπορτες
  Κάγκελα - Σκάλες
  Πέργκολες
  Πόρτες Θωρακισμένες κ.α.
 
     
     
     
     
 
Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την επισκευή και συντήρηση των κουφωμάτων αλουμινίου του χώρου σας, καθώς και την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με κουφώματα αλουμινίου σε οικονομικές τιμές.
 
     
     
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας, εξυπηρετώντας με συνέπεια και
επαγγελματισμό την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.