6973670746, 6936721452 Λάρισα
hero image
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
GIANNOULAS G. ALUTECH | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα


Το σίδερο σαν υλικό μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε παντός τύπου κατασκευές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός ασφαλούς αλλά και καλαίσθητου δομικού αποτελέσματος. Η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα και ένα μοναδικό αποτέλεσμα, μπορεί να αναλάβει και να σας προσφέρει μοναδικές σιδηροκατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε οικονομικές τιμές.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ειδικές κατασκευές ανάλογα τις απαιτήσεις σας καθώς και με σχέδια αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Με αγάπη και πολύ μεράκι είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή μας αναθέσετε, όπως:
 
  Κάγκελα
  Αυλόπορτες
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Μεταλλικές Σκάλες
  Στέγαστρα - Πέργκολες
  Γκαραζόπορτες κ.α.
 
     
     
     
     
 
Μπορείτε να επιλέξετε ότι χρειάζεστε για τον χώρο σας και εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε σε πέρας, στοχεύοντας πάντα σε ένα λειτουργικό και κομψό αποτέλεσμα.

Όλες οι σιδηροκατασκευές μας διακρίνονται για την ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους, συνδυάζοντας πάντα την ασφάλεια στο χώρο σας. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να μπορούμε πάντα να προσαρμόσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις απαιτήσεις σας με την ποιότητα και την χαμηλότερη τιμή.
 
     
     
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας, εξυπηρετώντας με συνέπεια και
επαγγελματισμό την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.