6973670746, 6936721452 Λάρισα
hero image
 
ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - PVC
GIANNOULAS G. ALUTECH | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα


Στην εποχή μας τα συνθετικά κούφωμα - pvc αποτελούν την καλύτερη επιλογή για σύγχρονα και λειτουργικά σπίτια με σεβασμό στο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι 100% ανακυκλώσιμα, ενώ χαρακτηρίζονται για τον υψηλό δείκτη θερμομόνωσης, καθώς και τη μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο.

Επιπλέον, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, ενώ αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα μέσα από την επιλογή ευρείας ποικιλίας χρωμάτων που παρέχουν.

Η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, κατασκευάζει και τοποθετεί συνθετικά κουφώματα - pvc υψηλής αντοχής και αισθητικής που μπορούν να ικανοποιήσουν με συνέπεια τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.
 
 
     
     
 
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Επιθυμωντας την άψογη εξυπηρέτησή σας φροντίζουμε από την αρχή ώστε να είστε ενήμεροι για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.

Η συνεχής παρακολούθηση των εργασιών, εγγυάται την παράδοση του έργου σύμφωνα με το σχεδιασμό, την μελέτη και στο χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα των κατασκευών μας να ανταποκρίνεται και να καλύπτει όλες τις πιθανές λύσεις που υπάρχουν όταν αποφασίζετε να επιλέξετε κουφώματα για την οικίας σας.
 
     
     
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας, εξυπηρετώντας με συνέπεια και
επαγγελματισμό την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.