6973670746, 6936721452 Λάρισα
hero image
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
GIANNOULAS G. ALUTECH | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα


Η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων εσωτερικών πορτών υψηλής ποιότητας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Με μεράκι και αγάπη κατασκευάζουμε ξύλινες εσωτερικές πόρτες, σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μοντέρνων ή κλασικών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών αλλά και να αναδείξουν τον χώρο σας. 
 
 
     
     
 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για τις ξύλινες εσωτερικές πόρτες της οικίας, του εξοχικού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου. Ξύλινες εσωτερικές πόρτες που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο, ενώ διακρίνονται για το άψογο φινίρισμά τους σε κάθε τους λεπτομέρεια.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά, έτσι ώστε να προσφέρουν μεγάλη αντοχή σε υγρασία και φθορά. Η μεγάλη γκάμα υλικών, σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε τις ιδανικές ξύλινες πόρτες, αναδεικνύοντας τον χώρο σας και δίνοντας έναν καλαίσθητο χαρακτήρα σε αυτόν.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει την αποξήλωση των παλαιών πορτών και την τοποθέτηση των νέων στο χώρο σας.
 
     
     
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας, εξυπηρετώντας με συνέπεια και
επαγγελματισμό την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.